Algemene voorwaarden Eye-Flash Fotografie

Algemene voorwaarden zwangerschap, newborn, baby sitter en kinderen, gezin en familie, cake smash

Let op: voor bruiloften zijn de algemene voorwaarden apart omschreven in de offerte. Je kunt deze ook los aanvragen.

Eye-Flash Fotografie wil jullie prachtige foto’s bezorgen, maar ook een jullie van tevoren goed weten waar jullie aan toe zijn.

1          Voor de shoot

Het boeken van de fotoshoot

1.1           Jullie kiezen een pakket voordat de fotoshoot begint en gaan daarmee akkoord met de prijzen zoals vermeld op de website. Achteraf kunnen altijd extra foto’s besteld worden tegen vermelde tarieven.

1.2           Een fotoshoot is definitief als jullie het boekingsformulier hebben ingevuld en bevestigend hebben gereageerd op de bevestigingsmail van Eye-Flash Fotografie. Met jullie bevestiging, gaan jullie ook akkoord met deze algemene voorwaarden.

1.3 De prijzen zijn inclusief BTW. De foto’s zijn altijd ófwel in de studio ófwel op een mooie buitenlocatie zoals door Eye-Flash Fotografie aangegeven.

Bij annulering of verzetten

1.4          Bij een annulering minder dan 24 uur voor de shoot brengt Eye-Flash Fotografie 25% van de kosten in rekening. Verzetten in verband met ziekte oid kan natuurlijk wel altijd in overleg. De nieuwe afspraak moet dan wel binnen twee maanden alsnog plaatsvinden of in overleg.

1.5          Het kan gebeuren dat de fotografe ziek is of wordt. Voor veiligheid en besmettingsmogelijkheden zal de shoot gecanceld moeten worden. We doen er alles aan om de fotoshoot zo snel mogelijk te verzetten.

2          Tijdens de shoot

Bij mislukken

2.1       We proberen samen jullie baby heerlijk ontspannen te houden tijdens de shoot. Het gebeurt eigenlijk nooit dat de baby ontevreden is en we niet door kunnen gaan. Mocht de baby ontroostbaar blijken, dan maken we een nieuwe afspraak voor binnen een week. Jullie moeten dan wel de factuur alvast betalen vóór de tweede poging. Als oudere broers/zussen niet meewerken dan is er geen herkansing mogelijk.

2.2       Mochten de foto’s door technische oorzaken niet geleverd kunnen worden, dan wordt er op kosten van Eye-Flash Fotografie een nieuwe shoot gedaan.

2.3       Mochten er te weinig goede foto’s zijn om het gekozen pakket te leveren, dan houdt Eye-Flash Fotografie zich het recht voor om achteraf alsnog pakket basis als basis aan te bieden. De ouders kunnen wel altijd zelf foto’s kiezen.

Aansprakelijkheid

2.3       Eye-Flash Fotografie kan niet aansprakelijk gehouden worden voor schade aan materialen of personen tijdens de fotoshoot.

2.4       Eye-Flash Fotografie bewaart de foto’s in ieder geval een halfjaar. Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor het opslaan en back-uppen van de foto’s. Eye-Flash Fotografie kan niet aansprakelijk gehouden worden voor het kwijtraken van de foto’s.

2.5       Eye-Flash Fotografie kan niet aansprakelijk gehouden worden voor fouten in afdrukken of fotoproducten die ouders zelf bestellen.

 

3          Na de shoot

Bewerking      

3.1       Eye-Flash Fotografie bewerkt de foto’s naar eigen inzicht volgens de eigen stijl die te zien is in het online portfolio. Bij boeken gaat een klant akkoord met het bewerken in deze stijl. Indien extra nabewerking gewenst is, brengt Eye-Flash Fotografie hiervoor in overleg met jullie extra kosten in rekening.

Ontvangen van de foto’s

3.2       Na de shoot ontvangen jullie na uiterlijk 14 dagen een weblink met inlogcode. Daar staan jullie foto’s met watermerk. Eye-Flash Fotografie levert altijd bewerkte foto’s aan als voorbeeld.

3.3       Nadat jullie je keuze hebben gemaild, ontvangen jullie binnen uiterlijk 2 werkdagen na jullie betaling de gekozen foto’s in hoge resolutie op de mail. Indien van toepassing volgen fotoproducten binnen drie weken na het leveren van de foto’s.

Betaling

3.4       Jullie ontvangen de factuur nadat jullie de foto’s hebben uitgekozen. De betaling moet binnen 14 dagen zijn overgemaakt. Jullie ontvangen de hoge resolutie foto’s nadat de betaling binnen is bij Eye-Flash Fotografie uiterlijk na 2 werkdagen.

Eigendom en copyright

3.5       Jullie mogen de foto’s binnen huiselijke kring gewoon gebruiken. De foto’s blijven wel eigendom van Eye-Flash Media. Jullie mogen de foto’s dus niet verder bewerken of aanpassen. Ook mogen jullie de foto’s buiten huiselijke kring (bijvoorbeeld op social media of op websites, in wedstrijden enz.) alleen gebruiken met het noemen van Eye-Flash Fotografie als de fotograaf.

3.6       Eye-Flash Fotografie gebruikt een kleine selectie van de foto’s op de eigen bedrijfspagina, social media en website.