Newborn Gallery

Newborn Gallery

Verschillende settings tijdens jullie newborn shoot

Tijdens de newbornshoot kun je genieten in de ruime fotostudio van Eye-Flash Fotografie. In mijn fotostudio in Spijkenisse, vlak bij Rotterdam staat er koffie, thee en water en twee heerlijke fauteuils  voor jullie klaar. Ik maak de foto’s en poseer jullie kindje, maar jullie zelf of eventuele broers en zussen mogen natuurlijk ook op de foto.

Ik ben een professioneel newbornfotograaf en weet dus precies wat veilig is. Mijn studio staat vol met prachtige accessoires, in diverse prachtige pastel kleuren, maar wil je liever donker dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Tijdens een shoot wissel ik een aantal settings en achteraf kies je zélf welke foto’s je het mooiste vindt in jullie eigen privé beveiligde gallery. Natuurlijk maak ik ook foto’s van jullie pasgeboren baby met broer of zus, papa en mama en van jullie samen.

Vergeet niet op tijd te reserveren!

Ik ben newborn fotograaf in Spijkenisse. Dat is twintig minuutjes rijden vanaf Rotterdam. Parkeren doe je op de grote parkeerplaats vlak voor de studio. Het is wel handig om je shoot al tijdens de zwangerschap te reserveren, zodat je verzekerd bent van een plekje.

Meer weten over de pakketten en prijzen? Download het gratis Newbornmagazine