Bloem horizontaal

Cake Smash Fotoshoot

Eye-Flash Fotografie zorgt voor een onvergetelijke Cake Smash

De eerste verjaardag van je kindje vieren met een Cake Smash Fotoshoot bij Eye-Flash Fotografie in Spijkenisse. Heel bijzonder zo’n eerste verjaardag en dat laat je dus niet zomaar voorbij gaan. De fotostudio is groot genoeg om samen maar ook met eventueel opa en oma’s te genieten hoe jullie kindje zit te genieten en te smashen van zijn of haar taartje.

 

Maar een cake smash fotoshoot is niet alleen voor bijna 1-jarige maar ook als je kindje 2 of 3 wordt ook dan kun je kiezen voor een Cake Smash maar ook voor een donut smash, Nutella smash of een fruitsmash. Alles is mogelijk in de fotostudio van Eye-Flash Fotografie. Wist je dat het ook super gaaf is om je vriendin die 25, 30, 40 of welke bijzondere leeftijd dan ook te verrassen met een cake smash. Hilarisch en absolute lol gegarandeerd. 

Cake Smash voor iedere leeftijd

splash bath Spijkenisse

Een cake smash fotoshoot wordt vaak  gedaan als je baby rond de 11 maanden oud is. Zo kun je de foto’s gebruiken als uitnodiging en eventueel voor op de taart tijdens het feest zelf.  Je krijgt bij een cake smash ook altijd een digitale uitnodiging die je eventueel kunt gebruiken om familie en vrienden uit te nodigen voor je kindje zijn of haar verjaardag.

 

Neem je kindje weer lekker schoon mee naar huis

cake smash taart bij eye flash fotografie in Spijkenisse

 

 

 

 

 

In de fotostudio van Eye-Flash Fotografie  in Spijkenisse staat een feestelijke setting inclusief een mega cupcake of ander taartje klaar. De taart mag je natuurlijk zelf uitkiezen. Ook het thema kies je zelf. Van unicorn tot Bumba, piraten, jungle en boho settings, niks is te gek bij Eye-Flash Fotografie. Wij zorgen dat de taart gemaakt wordt en de dag van de fotoshoot deze klaar staat met een fantastische setting.

Je kunt er ook voor kiezen om een after the smash Bath te nemen. Lekker spetteren in een van de super leuke badjes van Eye-Flash en natuurlijk worden daar foto’s van genomen. Je kunt dan je kindje gelijk schoon mee naar huis nemen.

Onbeperkte mogelijkheden qua thema’s, inclusief prachtige taart en kledingcollectie. Maak de 1ste verjaardag van jullie kleintje tot een onvergetelijke magische ervaring.

Kijk nu naar ons portfolio voor verschillende voorbeelden van cake smashes.

takje omhoog
Cakesmash Spijkenisse

Medium pakket

Cake Smash met badje
155
  • Je eigen thema of kleur kiezen
  • Keuze uit zeer ruime fotogallery
  • Inclusief 15 digitale bestanden
  • Prachtige gedecoreerde taart / cupcake
  • Inclusief badje