Cake Smash fotoshoot gallery

Cake Smash fotoshoot van Novan

Thema BOHO Wild one

De mama van Novan wilde een Cake Smash fotograaf die het BOHO Wild one thema kon regelen. Geen probleem voor fotograaf yvonne Muller van Eye-Flash fotografie.

Novan kwam  in de fotostudio van Eye-Flash fotografie om zijn eerste verjaardag te vieren met een cakesmash fotoshoot om lekker te smashen. Na zijn Cake Smash natuurlijk nog een badje zodat hij lekker schoon mee naar huis kan. Yvonne van Eye-Flash styled alles en zorgt ook bij de CakeSmash voor een bijpassende taart of cupcake. Novan heeft genoten van zijn taartje en nog meer van zijn badje. Lekker spetteren en spatteren. Wat was dat genieten. Dat is toch een feest om zo je eerste verjaardag te vieren. Een unieke ervaring!

Cake Smash fotoshoot van Kate

Thema prinses met een klein tintje roze

Kate kwam haar eerste verjaardag vieren met een Cake Smash Fotoshoot bij Eye-Flash Fotografie. De cake smash wilde ze een prinsessen thema met een klein beetje roze. Kim van Kimmies bakery heeft de taart weer fantastisch aangepast aan het thema. Eye-Flash Fotografie zorgt dat het cake smash taartje besteld word zodat ouders niks hoeven te regelen. Na het smashen een heerlijk warm badje om even schoon te worden en natuurlijk nog even lekker te splashen. Nu kon Kate lekker schoon mee naar huis. Kate heeft lekker zitten smullen van haar taartje, en heeft zich gedragen als een echte prinses ze heeft heerlijk genoten en gegeten. Ook het bijpassende jurkje heeft moeder uitgekozen in de studio van Eye-Flash Fotografie!

Cake Smash Gallery van Dani

Thema Feyenoord

Dit is niet de eerste keer dat ik Dani voor mijn camera heb gehad. De papa en mama van Dani zijn ook geweest voor de zwangerschapshoot en voor de newbornshoot. En allemachtig wat een bink is hij geworden en wat een vrolijker. Thema was eigenlijk tijdens de newbornshoot al duidelijk en stond dan ook al voor langere tijd vast. Dit moest Feyenoord worden. Laat ik zelf nou ook een Feyenoord supporter zijn dus dan maakt mijn hart wel een klein sprongetje. Dani heeft hier wel zijn eigen tenue aan. Verder is alles door Eye-Flash gestyled en ook de taart past hier weer perfect bij! Dani heeft heerlijk genoten van zijn taart maar ook zeker van zijn badje!  

Cake Smash Gallery van deze knapperd

Thema blauw met een vleugje boho

Voor de cake smash fotoshoot kwam deze charmeur naar Eye-Flash Fotografie.  De taart bij deze setting past weer helemaal perfect. Ook de outfit komt bij Eye-Flash Fotografie vandaan. Hij heeft heerlijk zitten genieten van zijn taart maar ook zeker van zijn badje. Dat was ook wel nodig want hij had lekker zitten smashen. Bellen blazen vond hij minder interessant maar het lekker spetteren is natuurlijk helemaal fantastisch. Na het badje wilde hij toch wel erg graag gaan slapen want wat is zo’n cake smash toch ontzettend vermoeiend.

Cake Smash Gallery van Noah

Thema Boerderij traktor

De vader en moeder van de bijna jarige Noah wonen in het dorpje Simonshaven tussen Spijkenisse en Zuidland in. Ze wilde graag een Cake Smash met een boerderij thema omdat ze ook landelijk wonen. Natuurlijk zorgt fotostudio Eye-Flash hiervoor. Trekkers, ballonnen en een leuke bijpassende taart maakte Noah zijn cake smash helemaal compleet. De grootste lol had hij tijdens de cake smash fotoshoot en erna toen hij mocht spetteren in zijn badje.