Cake Smash fotoshoot gallery

Cake Smash fotoshoot van Novan

Thema BOHO Wild one

De mama van Novan wilde een Cake Smash fotograaf die het BOHO Wild one thema kon regelen. Geen probleem voor fotograaf yvonne Muller van Eye-Flash fotografie.

Novan kwam  in de fotostudio van Eye-Flash fotografie om zijn eerste verjaardag te vieren met een cakesmash fotoshoot om lekker te smashen. Na zijn Cake Smash natuurlijk nog een badje zodat hij lekker schoon mee naar huis kan. Yvonne van Eye-Flash styled alles en zorgt ook bij de CakeSmash voor een bijpassende taart of cupcake. Novan heeft genoten van zijn taartje en nog meer van zijn badje. Lekker spetteren en spatteren. Wat was dat genieten. Dat is toch een feest om zo je eerste verjaardag te vieren. Een unieke ervaring!

Cake Smash fotoshoot van Noé

Thema rustige setting met ballonnen

Noé kwam gezellig samen met haar vader en moeder om haar  eerste verjaardag te vieren met een Cake Smash Fotoshoot bij Eye-Flash Fotografie. De cake smash wilde ze een rustige setting met ballonnen en bloemen. Ook zorgde Eye-Flash Fotografie weer voor een bijpassend cake smash taartje en na het smashen een heerlijk warm badje. Nu kon Noé lekker schoon mee naar huis. Noé heeft lekker zitten smullen van haar taartje, een echte rommel heeft ze er niet van gemaakt maar ze heeft heerlijk genoten en gegeten. En zeg nou zelf, bij een verjaardag daar hoort taart en ballonnen bij!

Cake Smash Gallery van Noah

Thema Boerderij traktor

De vader en moeder van de bijna jarige Noah wonen in het dorpje Simonshaven tussen Spijkenisse en Zuidland in. Ze wilde graag een Cake Smash met een boerderij thema omdat ze ook landelijk wonen. Natuurlijk zorgt fotostudio Eye-Flash hiervoor. Trekkers, ballonnen en een leuke bijpassende taart maakte Noah zijn cake smash helemaal compleet. De grootste lol had hij tijdens de cake smash fotoshoot en erna toen hij mocht spetteren in zijn badje.

Cake Smash Gallery van Mila

Thema Prinsessen met Roze

Voor de cake smash fotoshoot kwam de mama van Mila naar Eye-Flash Fotografie. Mila had ik ook al gefotografeerd toen ze in de buik van haar mama zat en heb ik ook de newborn shoot gefotografeerd. Dus hoe leuk is het om kindjes dan weer terug te zien met hun cake smash fotoshoot. Mila vond het allemaal wel een beetje spannend en was ook best wel moe. Ze heeft lekker zitten eten van haar prinsessen taartje maar was erg moe dus het snel zat. Daarna was het wel nodig om nog even in bad te gaan en daar heeft ze van genoten. Bellen blazen vond ze erg leuk maar na het badje wilde ze toch wel erg graag gaan slapen want wat is zo’n cake smash toch ontzettend vermoeiend.