Trouwen

Geniet van ieder moment

Voor mij ben jij de liefde

De omgeving is bepalend voor de uitstraling op de foto’s. Hou je van groen, een romantisch kasteel, een mooie binnen locatie of water en strand? Kies vooraf wat bij jullie past. Ik als trouwfotograaf kan jullie hierbij helpen en tips geven waar je de mooiste trouwfoto’s kunt maken.

Voor mij ben jij het beste wat er is

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen over waar jullie graag de foto’s zouden willen gaan maken. Natuurlijk ben je altijd afhankelijk van het weer hier in Nederland. Ga van te voren op onderzoek uit voor een eventuele binnen locatie. Ook hierbij kan ik jullie adviseren. 

Trouwen in de zomer bij Eye-Flash Fotografie

Niets meer dat ik zou willen

En dan de vraag…… vanaf wanneer willen jullie de fotograaf erbij hebben…..in de ochtend met de make up, de feestavond natuurlijk, of alleen de ceremonie. Alles is eigenlijk wel mogelijk. Download het gratis trouwmagazine voor meer informatie over prijzen en pakketten. 

Alles voor mij

Na afloop van jullie mooie dag krijgen jullie ook alle foto’s op een mooie houten USB stick. Natuurlijk kunnen jullie ook zelf de foto’s al downloaden in jullie klantenportaal.

Voor mij ben jij de liefde Voor mij Voor mij ben jij het beste wat er is Niets meer dat ik zou willen Alles voor mij Voor mij

De  feestavond is toch eigenlijk ook echt wel waar je foto’s van zou moeten hebben. De feestende gasten, de gezelligheid en die momenten die je zelf ontgaan. Ik leg ze allemaal voor jullie vast en geloof naarmate het steeds later word des te gekker en leuker de foto’s! Die foto’s maak je echt niet met je iPhone!