Newbornfotograaf Spijkenisse

Welkom bij de gezelligste newbornfotograaf van Spijkenisse en omgeving!

Als newbornfotograaf vind ik het belangrijk om een huiselijke gezellige sfeer te creëren. In mijn ruime gezellige fotostudio in Spijkenisse word je ontvangen met een bakje koffie, thee met wat lekkers en twee heerlijke fauteuils waar je tijdens de shoot even kan relaxen terwijl ik de mooiste foto’s van jullie pasgeboren kindje maak. Ik heb diverse cursussen gevolgd om mij te specialiseren in newbornfotografie en het zal je dan ook niet verbazen dat mijn studio zo is ingericht dat ik op een veilige manier prachtige foto’s kan maken van jullie newbornbaby. In mijn studio heb ik kastenvol gave props om te gebruiken tijdens de newborn fotoshoot, denk aan haarbandjes, mooie achtergronden, schalen, wraps etc. Natuurlijk hebben jullie inspraak in de te maken settings. Mix en match lekker zelf met de spullen uit mijn kasten. Vinden jullie dit lastig dan maak ik de mooiste setting voor jullie.

newborn fotograaf ereflash fotografie uit Spijkenisse en omstreken
eye flash fotografie Spijkenisse

 

 

 

 

 

Heeft jullie newborn ook een hele trotse broer of zus? Dan mag hij of zij natuurlijk ook op de foto met de baby. Natuurlijk mag het familieportret ook niet ontbreken. Ik trek ruim de tijd uit om jullie geweldig op de foto te zetten.  Kies dan ook je eigen kleding zorgvuldig uit. Gebruik geen felle kleuren of drukke prints, die leiden de aandacht af van de gezichten. Beter is het om wit, beige, crème of zwart te dragen. 

Omdat ik zoveel tijd uittrek voor een newbornshoot is het aan te raden tijdens je zwangerschap al contact op te nemen, om zeker te zijn van een plekje.

Meer weten over de overige pakketten en prijzen? Download het gratis Newbornmagazine

eye flash fotografie Spijkenisse
eye flash fotografie Spijkenisse
Inclusief
15 x 15 mini album

Newborn Basic

Fotoshoot van je pasgeboren baby
225
  • Ruime keuze uit verschillende kleuren en accessoires
  • Binnen 2 weken online gallery
  • Inclusief 6 digitale bestanden
  • Ouders en broertje/zusje foto's
  • Ruime gallery
new born fotograaf yvonne muller