Fotoshoot in de studio of op een mooie locatie in Spijkenisse en omstreken.

Zwangerschapsfotograaf Spijkenisse

Eye-Flash Fotografie Spijkenisse

Tijdens de zwangerschaps fotoshoot bij Eye-Flash fotografie gaan wij deze bijzondere periode op een professionele manier vastleggen voor jullie. Zwangerschapsfotograaf Yvonne uit Spijkenisse zorgt ervoor dat je jezelf op je gemak voelt tijdens de fotoshoot. De beste tijd voor een fotoshoot is rond de 32 weken want je bolle buik is dan prachtig mooi rond.

Een fotoshoot op locatie in Spijkenisse en omstreken is natuurlijk altijd mooi! Denk aan een mooie dag op het strand of in de duinen van Oostvoorne of Rockanje. Of romantisch in het bos in Spijkenisse. Het hoeft geen stralend weer te zijn om buiten foto’s te maken als het maar droog is. Leuk om te weten je mag ook buiten gebruik maken van mijn prachtige zwangerschapsjurken. Ik heb ze in diverse maten, kleuren en modellen. Voor iedereen zit hier zeker wat moois bij.

 

Een zwangerschapsfotoshoot in de studio van Eye-Flash heeft het voordeel dat er altijd een aangename temperatuur is. Ook in de studio van Yvonne mag je gebruik maken van de verschillende prachtige zwangerschaps jurken en body’s. Ook heb ik mooie kanten doorschijnende jurken die ontzettend mooi zijn. Uiteraard is het ook in de fotostudio mogelijk om met je partner en de eventuele “grote trotse” broer en zus op de foto te gaan.

Je kunt ook kiezen uit verschillende pakketten in combinatie met een newbornshoot of zelfs een heel eerste jaar plan. Download hier het GRATIS Magazine.

zwangerschapsfotograaf Yvonne Muller van Eye-flash fotografie uit Spijkenisse
Inclusief
15 x 15 mini album

Zwangerschapsfotoshoot

Voor de mooiste herinnering aan je prachtige buik
145
  • Prachtige foto's van je bollebuik, alleen maar ook met partner en kinderen
  • Ruime gallery om zelf de mooiste foto's uit te kiezen
  • Inclusief 5 digitale bestanden
  • Inclusief gebruik maken van onze prachtige zwangerschapsjurken