Gezin en Familie Gallery

Gezins Gallery

De mooiste plaatjes van jullie gezin

Eigenlijk zou je ieder jaar een nieuwe gezinsfoto moeten laten maken. Gewoon omdat de tijd te snel gaat en de kinderen veel te snel groot worden. Hoe vaak sta jij zelf met je kinderen op de foto buiten alle selfies om? Waarschijnlijk staat je telefoon vol met foto’s van je kinderen of kinderen met vader of moeder maar weinig foto’s van jullie met elkaar. En dan ook nog eens een professionele foto die je groot af kan laten drukken.

Je kunt kiezen om de foto’s in de fotostudio van Eye-Flash te laten maken. In de studio hebben we diverse soorten achtergronden en zo kun je dus kiezen wat bij jou mooi in huis past. Ook buiten op een prachtige locatie in de buurt van Spijkenisse is mogelijk. En tijdens de gezinsfoto’s worden er natuurlijk ook foto’s gemaakt van de kinderen apart en alleen, portret foto’s en natuurlijk ook de ouders samen.

Familie Gallery

Herinneringen voor later

Een prachtig plaatje van jullie complete familie inclusief opa en oma. Lastig om te plannen omdat er altijd wel iemand uit de familie continue dienst werkt, of de kinderen sporten, of een familielid woont wat verder weg… eigenlijk is er altijd wel iets. Toch is het zo belangrijk om eens een professionele familie foto te laten maken. Opa en oma kun je in ieder geval niet blijer maken! Want je ouders hebben helaas niet het eeuwige leven. En hoe mooi is het om de hele familie een keer bij elkaar te hebben voor een gezellige fotoshoot bij Eye-Flash Fotografie. Deze familie shoot doen we niet in de studio maar buiten op een mooie locatie. Informeer naar de mogelijkheden.