Contact Eye-Flash Fotografie

Waar kan ik je mee helpen?

Mocht je na het zien van mijn website toch nog vragen hebben of je wilt een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem dan gerust contact met mij op.

Mail voor meer info of om een afspraak te maken

yvonne@eye-flash.com

App of bel mij als je snel een antwoord wilt

Hoe kom je bij de fotostudio?

Bij de rotonde rechtsaf, direct weer rechtsaf naar boven de heuvel op. Halverwege kun je parkeren op het grote parkeerterrein. Als je verder rijd naar boven zie je rechts een klein speeltuintje daar is de ingang van Eye-Flash Fotografie. Wij zitten in hetzelfde gebouw als centrum van jeugd en gezin. Ingang is bij de zomertuinen boven bij het centrum van jeugd en gezin.

Hürtstraat 13-02

3203 LH Spijkenisse

Stuur mij een bericht

Personal branding shoot Yvonne