Trouwfotograaf

Eye-Flash Fotografie

Spijkenisse-Zuidland-Hellevoetsluis-Hoogvliet-Rotterdam en omstreken

 
 
Zijn jullie op zoek naar een professionele trouwfotograaf? Dan zijn jullie bij Yvonne Muller van Eye-Flash Fotografie aan het juiste adres. Op jullie trouwdag is het natuurlijk de bedoeling dat jullie de gehele dag intens gaan genieten van alles en iedereen. Ik zorg er dan voor dat jullie dit elke keer weer mogen herbeleven. Als trouwfotograaf maak ik ongedwongen mooie, lichte, kleurrijke trouwfoto’s. Niet uren lachen naar de camera met kramp in je kaken maar ook gewoon ongedwongen en spontane foto’s. De grote momenten maar ook de kleine hoogtepunten, de gehele dag als een verhaal vastgelegd door foto’s die ik zal maken van jullie en van jullie bruiloftgasten.
Als trouw fotograaf fotografeer ik in het hele land dus of jullie nu in Spijkenisse trouwen of in Utrecht ik reis met jullie mee. Mochten jullie je huwelijk in buitenland willen vieren ook dan fotografeer ik jullie dag heel graag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aangezien een bruiloft niet zomaar iets is, wil ik jullie graag vooraf beter leren kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet, wie zijn jullie, hoe gaat jullie grote dag eruit zien en waar is de trouwlocatie? Graag help ik jullie mee met tips en mijn ervaring te delen met jullie om jullie trouwdag tot de dag te maken zoals jullie hem willen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Boeken jullie mij als fotograaf dan zal ik richting jullie grote dag contact houden met jullie of met de ceremoniemeester over hoe jullie huwelijksdag. Misschien is er qua indeling nog iets veranderd en om de trouwdag natuurlijk nog even door te spreken.
 Dankzij een goede voorbereiding hoeven jullie op de grote dag alleen nog maar te gaan genieten. 
 
Na de bruiloft ontvangen jullie binnen 3 – 5 dagen een preview van de foto’s, en na uiterlijk 6 weken ontvangen jullie alle foto’s op een gepersonaliseerde USB stick. Je krijgt dus echt alle bewerkte foto’s en geen kosten achteraf. Wil je meer weten download dan het trouwmagazine voor meer informatie en alle prijzen van verschillende pakketten en eventuele trouwalbums.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Zilver pakket

Jullie trouwdag prachtig vasgelegd
1225
  • Reportage van 6 uur
  • Ongedwongen lichte kleurrijke foto's
  • Alle digitale foto's op luxe USB-stick
  • Prachtig bruidsalbum 25 x 25