Baby fotograaf

Ben je op zoek naar een baby, sitter of kinderfotograaf in de omgeving Spijkenisse? Dan ben je bij Eye-Flash fotografie  uit Spijkenisse zeker aan het juiste adres. Yvonne is zeer kindvriendelijk en maakt de mooiste foto’s van jullie kinderen. Want zeg nou zelf, je maakt duizenden foto’s met je mobiel van je kinderen maar heb je eigenlijk wel 1 goede mooie foto van je baby, sitter of kinderen samen? Zo een die je echt vol trots in je huiskamer kunt hangen, of als cadeau kunt geven aan de opa en oma’s.

 

Baby sitter en kinderfotograaf Spijkenisse
Baby sitter en kinderfotograaf Spijkenisse

Kinder fotograaf

Tijdens een kinderfotoshoot maak ik foto’s van de kinderen samen maar natuurlijk ook mooie portretten van hun alleen. Dit kan in de studio maar ook buiten op een mooie locatie zoals bijvoorbeeld het park/bos, maar ook in de duinen of midden in de stad.  Je krijgt binnen 2 weken een email met de link naar de beveiligde online gallery met de gemaakte bewerkte foto’s  van de foto shoot. Zo kun je dus zelf je foto’s uitkiezen die je zou willen. Wil je extra foto’s bij bestellen ook dit is mogelijk. Je krijgt een ruime gallery met kleur en zwart wit foto’s

Sitter fotograaf

Wat is nou eigenlijk een Sitter shoot? Dit is een fotoshoot in de fotostudio van Eye-Flash Fotografie van je kindje die net zelfstandig kan zitten. Meestal tussen de 7 en 9 maanden. Zelf vind ik dit een enorm leuke leeftijd om te fotograferen en de foto’s zijn juist erg geschikt voor een mooie grote afdruk  in de woonkamer! Waar bij een Cake Smash fotoshoot de aandacht ook naar de feestelijke achtergrond, taart, vlaggetjes en ballonnen gaat, zal bij een Sitter Sessie alle focus op de puurheid van jullie kindje liggen.  En wist je dat je ook gebruik mag maken van al die leuke jurkjes, mooie rompertjes en stoere pakjes uit de studio. Zo maak je de fotoshoot helemaal compleet. Ook hier krijg je weer binnen 2 weken een mailtje met de link naar jullie beveiligde online gallery.

Baby sitter en kinderfotograaf Yvonne uit Spijkenisse

Sitter shoot

Voor baby's tussen ongeveer de 6 en 10 maanden
125
  • Prachtige pure foto's van je kindje
  • Zelf de mooiste foto's uitkiezen in de fotogallery
  • Inclusief 5 digitale bestanden
  • Gebruik maken van diverse rompers, jurkjes en broekjes
  • Inclusief mini album 10 x 10
Baby sitter en kinderfotograaf Spijkenisse