Over mij

Over mij als fotograaf van Eye-Flash Fotografie.Ik ben impulsief, creatief, zorgzaam en altijd in voor gezelligheid.  Ik hou van puur, naturel en pastel maar als fotograaf kan ik ook ontzettend blij worden van over de top en kleurrijk! Fotograferen is herinneringen maken, ik ben altijd op zoek naar dat ene mooie beeld wat een foto bijzonder maakt. Ik probeer dan ook van mijn eigen kinderen alle belangrijke momenten in hun leven vast te leggen maar ook de dagelijkse momenten die net zo belangrijk zijn. Wat ik als fotograaf van Eye-Flash Fotografie natuurlijk super belangrijk vind tijdens een fotoshoot is dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat het geen vervelende geposeerde foto’s worden met kramp in de kaken. Ik hou van kinderen en ben dan ook niet voor niks het onderwijs in gegaan. Want naast mijn baan als fotograaf werkte ik 23 jaar in het onderwijs op een middelbare school in Spijkenisse.  

Over mij als fotograaf van Eye-Flash Fotografie
eye flash fotografie Spijkenisse

Wat ik ontzettend dankbaar werk vind is dat ik vrijwillig mag fotograferen voor stichting Still en het Magazine WEET de Nederlandse vereniging voor patiënten met een eetstoornis.

Zelf ben ik moeder van een dochter met een eetstoornis dus weet als geen ander wat een verschrikkelijke ziekte dit is. Om voor dit magazine te fotograferen kom ik bijzondere mensen tegen met ieder zijn eigen verhaal. 

Voor Still ga ik vaak stel op sprong op pad naar ouders die hun kindje gaan verliezen of al hebben verloren. Ontzettend verdrietig en het meest verschrikkelijke wat je als ouder maar kan overkomen. Maar door dit te doen kan ik deze mensen iets bijzonders en de meeste waardevolle herinnering mee te geven. Er is niks tastbaars meer, behalve de foto’s. Foto’s zijn ZO waardevol. Vaak wordt dit pas beseft wanneer dit het enige is dat je nog hebt.

Als je boekt bij mij dan krijg je een geduldige, sociale, gezellige fotograaf. Het lijkt me super om jullie te ontmoeten!

Fotograaf yvonne Muller uit Spijkenisse
Over mij als fotograaf van Eye-Flash Fotografie

 

 

Ik ben ontzettend blij met met mijn eigen ruime en vooral gezellige fotostudio in de gemeente Nissewaard. Een heerlijke, lichte, ruime ruimte om de verschillende shoots te schieten maar ook om mijn administratie bij te werken en de shoots te bewerken.

Als je mij vraagt wat ik het liefste fotografeer dan zal ik antwoorden met: Newborn fotografie. Zo mooi een prachtig, nieuw, klein wonder zo puur en afhankelijk. Ik probeer altijd de mooiste plaatjes te creëren. De eerste gezinsfoto vast te leggen en natuurlijk met trotse broer of zus. 

Maar waar ik ook ontzettend blij van word is van een cake smash. Fantastisch om te zien hoe de jarige aan het smashen is in zijn/haar taart.

Het meest bijzondere vind ik toch wel geboorte fotografie. Hoe prachtig is het om aanwezig te zijn bij zo’n intiem moment en dan achteraf te horen te krijgen dat de kersverse ouders niet eens gemerkt hebben dat ik erbij was. Het meest mooiste compliment om als fotograaf te krijgen.

Trouwen….. ook zoiets fantastisch om te fotograferen. De gehele dag aanwezig zijn bij alleen maar vrolijke mensen, mee te mogen genieten van het bruidspaar hun mooiste dag en dit voor hun vast te leggen zodat ze het keer op keer weer kunnen herbeleven bij het zien van hun prachtige trouwalbum. 

Yvonne