Baby, sitter en kinder

Prijzen baby sitter en kinder fotografie

Baby, sitter en kinder fotografie

Prijzen

Baby fotoshoot

€ 75
vanaf 3 maanden tot 7 maanden

 • Inclusief 5 digitale bestanden
 • Gebruik van diverse achtergronden
 • Korte shoot waar alles om jullie baby draait
 • Prijzen kinder fotografie

Boeken

Sitter fotoshoot

€ 85
vanaf 6 maanden tot 10 maanden

 • Inclusief 5 digitale bestanden
 • Gebruik van props, jurkjes, rompers accesoirses enz
 • Online gallery en zelf de mooiste foto’s uitkiezen. Nabestelen is mogelijk
 • Inclusief foto met broer en/of zus

Boeken

Kinder fotoshoot

€ 95
vanaf 3 maanden tot 16 jaar

 • Inclusief 5 digitale bestanden
 • Gebruik van diverse achtergronden
 • Tijdens deze shoot worden er ook broer en zus foto’s gemaakt.
 • Online gallery en zelf de mooiste foto’s uitkiezen. Nabestelllen is mogelijk
 • Fotoshoot op een mooie buitenlocatie of in de fotostudio

Boeken
Eye-Flash Fotografie0028
fotograaf Eye-Flash fotografie Spijkenisse

Wil je meer informatie?

Is het nog niet helemaal duidelijke of heb je een andere vraag, stuur mij dan even een berichtje.

 

Kinderfotograaf Yvonne Muller van Eye-Flash Fotografie uit Spijkenisse. Fotograaf in gemeente Nissewaard, Zuidland, Hellevoetsluis, Hoogvliet en Rotterdam en omstreken.

Een gezellige ruime fotostudio vol met mooie jurken, tutu rokjes, tutu jurken, schattige rompers en feestelijke outfits. Ook een kast vol met bloemenbanden om de fotoshoot compleet te maken.

Ben je op zoek naar een baby, sitter of kinderfotograaf in de omgeving Spijkenisse? Dan ben je bij Eye-Flash fotografie  uit Spijkenisse zeker aan het juiste adres. Yvonne is zeer kindvriendelijk en maakt vervolgens de mooiste foto’s van jullie kinderen. Want zeg nou zelf, je maakt duizenden foto’s met je mobiel van je kinderen maar heb je eigenlijk wel 1 goede mooie foto van je baby, sitter of kinderen samen? Zo een die je echt vol trots in je huiskamer kunt hangen, of als cadeau kunt geven aan de opa en oma’s.

Kinder fotoshoot

Tijdens een kinderfotoshoot maak ik foto’s van de kinderen samen maar natuurlijk ook mooie portretten van hun alleen. Dit kan in de studio maar ook buiten op een mooie locatie zoals bijvoorbeeld het park/bos, maar ook in de duinen of midden in de stad.  Je krijgt binnen 2 weken tenslotte een email met de link naar de beveiligde online gallery met de gemaakte bewerkte foto’s  van de foto shoot. Zo kun je dus zelf je foto’s uitkiezen die je zou willen. Wil je extra foto’s bij bestellen ook dit is mogelijk. Je krijgt vervolgens een ruime gallery met kleur en zwart wit foto’s.

Sitter fotoshoot

Wat is nou eigenlijk een Sitter shoot? Dit is een fotoshoot in de fotostudio van Eye-Flash Fotografie van je kindje weldra ze zelfstandig kunnen zitten. Meestal tussen de 7 en 9 maanden. Zelf vind ik dit eerst een enorm leuke leeftijd om te fotograferen en de foto’s zijn juist erg geschikt zodat je hier een  mooie grote afdruk voor in de woonkamer kan laten afdrukken! Waar bij een Cake Smash fotoshoot de aandacht ook naar de feestelijke achtergrond, taart, vlaggetjes en ballonnen gaat, zal bij een Sitter Sessie alle focus op de puurheid van jullie kindje liggen.  En wist je dat je ook gebruik mag maken van al die leuke jurkjes, mooie rompertjes en stoere pakjes uit de studio. Zo maak je de fotoshoot helemaal compleet. Ook hier krijg je weer binnen 2 weken een mailtje met tenslotte de link naar jullie beveiligde online gallery.

contact