Geboorte fotografie

De geboorte van een kindje is altijd bijzonder of het nu jullie eerste tweede of vijfde kindje is. Een geboortereportage legt één van de meest indrukwekkende momenten in je leven vast. Een kostbare herinnering voor altijd! Ik als professionele geboortefotograaf en moeder weet hoe bijzonder dit is.

Omdat de geboorte van je kindje gewoon echt 1 van de aller mooiste dagen in je leven is, en tegelijkertijd de meest intense dag in je leven, verdient deze dag het om professioneel te worden vastgelegd!! Geboortefotografie gaat verder dan het moment waarop je kindje geboren wordt. Het gaat over het vastleggen van jullie unieke en bijzondere verhaal.  De geboortedag van jullie kindje.
Denk aan de details, de emoties van moeder maar ook van je partner of misschien wel oma of zus die ook bij de bevalling aanwezig is. De kracht die je uitstraalt…… De eerste ontmoeting met je kindje, de tranen van geluk, de opluchting en natuurlijk de eerste kostbare momentjes samen en de ontmoeting met grote broer of zus.

Al deze momenten zullen jouw unieke geboorteverhaal vertellen.

Lees vooral het gratis magazine door voor nog meer informatie, tips, verhalen van andere ouders en de prijzen.

Ben je geïnteresseerd in een geboortereportage? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Download hier het geboorte magazine

“Prachtige foto’s van mijn bevalling. Super fijne sfeer, heb niet gemerkt dat ze er was! ”

Melissa Melsen

Geboorte reportage

€ 795
Prijs vanaf 795 euro

  • Inclusief alle digitale bestanden
  • Prachtige en waardevolle reportage
  • Inclusief gratis kennismakingsgesprek

Boeken